Example alt text

Specialist in leidingsystemen

Example alt text

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Example alt text

Echt onderdeel uitmaken van ons vaste team

Example alt text

Hard werken én samen plezier hebben

Bij Aalberts integrated piping systems gaat het om de juiste resultaten boeken. Dit doe je uiteraard met elkaar, waardoor het samenspel van de diverse afdelingen en samenwerken met collega’s het werk nog leuker maken. Maar we vergeten vooral niet om ook plezier te hebben. Zo wordt er naast het harde werken ook veel gelachen.
Wij geloven in de samenwerking en mede daarom zie je dat onze collega’s elkaar ook buiten werktijd vinden. Zo is er jaarlijks een motortocht met onze motorrijders en -liefhebbers, gaan we regelmatig naar een bedrijfsvoetbaltoernooi waar dan wel het beste resultaat willen behalen, want zo gedreven als we op de werkvloer zijn, zo fanatiek zijn we in het spel! En dan hebben we het nog niet over de jaarlijkse BBQ gehad die we hebben voordat iedereen met zomervakantie gaat!

Moederbedrijf Aalberts

Aalberts integrated piping systems maakt onderdeel uit van Aalberts, waar momenteel wereldwijd meer dan 16.000 mensen werken. Alle organisaties werken vanuit hun eigen passie. Aalberts heeft gekeken naar wat iedereen daarin gemeen heeft en kwam tot de volgende waarden: Share & Learn, Take Ownership, Act with Integrity, Go for Excellence en Be an Entepreneur.

Nu blijft het bij Aalberts integrated piping systems niet bij mooie woorden maar worden deze ook omgezet in daden. We hebben daarom de Aalberts waarden vertaald naar kwaliteiten waar iedere Aalberts integrated piping systems medewerker aan voldoet. Dagelijks werken wij met de volgende kwaliteiten: Eigenaarschap, Samenwerken, Resultaatgericht en Klant-& Servicegericht. Denk jij dat je je kunt meten aan onze kwaliteiten? Je ziet ze overal terug!

Door onderdeel te zijn van een grote wereldwijde organisatie maar toch klein te blijven zie je dat iedereen elkaar kent. Binnen onze locaties in Hilversum en Zeewolde werken zo’n 300 medewerkers dagelijks om mooie dingen te maken, nieuwe technieken te bedenken, resultaten te boeken en, niet geheel onbelangrijk, geld te verdienen!

fitting machine Aips

Wat doen we?

  • Uitdragen van integrated piping systems
  • Van A t/m Z met project meedenken
  • Ontwerpen, produceren en distribueren
  • Een sterk merk neerzetten
Met bijna 90 jaar ervaring in het produceren van leidingsystemen, weten we bij Aalberts integrated piping systems heel goed hoe we kwaliteitsproducten moeten maken. We hebben in Hilversum een moderne productielocatie, waar we 24/7 hard werken om de markt te voorzien van het beste geïntegreerde leidingsysteem, kort gezegd “integrated piping systems”.
Vooral de diversiteit in onze producten maakt dat we een belangrijke speler op de markt zijn. Wij bieden het breedste en diepste aanbod in betrouwbare knel-, groef-, press-, en pushsystemen van dik- en dunwandig metaal of kunststof.
Maar wat bedoelen we eigenlijk met integrated piping systems? Het houdt vooral in dat we de diverse partijen binnen de installatiebranche zo volledig mogelijk kunnen helpen om een project van begin tot eind goed te laten verlopen. Vanaf de (digitale) tekentafel kunnen onze specialisten aanschuiven om mee te denken welke producten er gebruikt kunnen worden in een bouwproject; van fittingen, leidingen en pompen tot afsluiters.
Een groot deel van de fittingen maken wij in eigen huis. In onze productielocatie staan zowel de modernste machines, maar we maken ook zeker nog gebruik van oude technieken. Juist die combinatie maakt het werken bij ons zo aantrekkelijk.
De machines zijn custom made voor Aalberts integrated piping systems. Om deze zo optimaal mogelijk te laten draaien en snel te kunnen handelen bij storingen, hebben wij monteurs in dienst die de machines kunnen lezen en schrijven.
Een eigen gereedschapsmakerij met gespecialiseerde mensen, zorgt ervoor dat altijd de juiste materialen voorhanden zijn en dat het gereedschap tot in de puntjes afgesteld is om de machines goed te kunnen laten draaien en de producten op hoge kwaliteit af te leveren. In ons gloednieuwe Assemblage & Distributiecentrum doen we de finishing touch, verpakken we de producten netjes en slaan we ze op totdat de zendingen wereldwijd naar onze klanten verzonden kunnen worden.
enginering

Samen een sterk merk

Aalberts integrated piping systems heeft een uiterst klantgerichte verkoop- en serviceorganisatie met gedreven experts die voor de klanten klaar staan. Onze accountmanagers en customer service worden door diverse afdelingen bijgestaan om de klantverwachtingen te overtreffen. Adviseurs, engineers, technische ontwikkelaars en developers kennen onze producten door en door en spelen in op de wensen en behoeften vanuit de markt.

'Door goede samenwerking, te leren van elkaar en het nemen van eigenaarschap zetten we met z’n allen een ijzersterk merk neer.'

Ontvang de nieuwste vacatures