1 maart dit jaar Is Tim Tetteroo begonnen als Customer Service Coördinator bij Aalberts integrated piping systems.

“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en hield Aalberts integrated piping systems al een tijdje in de gaten,” Vertelt Tim.

Tim vertelt in het kort wat zijn functie bij Aalberts integrated piping systems inhoudt. “Ik ben coördinator bij customer service bij het gedeelte van export, voornamelijk onze klanten buiten de Benelux houd ik me mee bezig. Ik ben hier eigenlijk een beetje de spin in het web. Het begint allemaal bij nieuwe bestellingen die wekelijks binnenkomen, die moeten wij door het systeem halen, ordermanagement moet worden toegepast en tenslotte moeten we ervoor zorgen dat de producten ook wekelijks aankomen bij de klant. De combinatie dat je hiermee in een soort ritme komt, maar toch ook projectmatig bezig bent met optimalisatie en innovatie van processen, sluit hier heel erg goed aan.

Een van de projecten waar Tim zich mee bezig heeft mogen houden is implementatie van EDI (Electronic data interchange), een systeem waarmee klanten rechtstreeks zelf producten kunnen bestellen. “De uitdaging hierin is goed grip hebben op ordermanagement, dus dat proces goed inbouwen zal een leuke uitdaging worden waar ik komende maanden aan mag werken,” vertelt Tim.

Het is de gedrevenheid binnen de organisatie wat Tim heel erg aanspreekt. “Als ik het bedrijf in 1 woord zou moeten omschrijven is dat absoluut, dynamisch. Je bent constant bezig met iets nieuws en je boekt daarom ook ontzettend snel resultaat en niet dat je resultaten steeds pas na een halfjaar ziet. De dynamiek, maar ook de betrokkenheid binnen de organisatie vind ik heel mooi. Ik ben in mijn functie veel in contact met mensen, met klanten natuurlijk, maar ook heel veel intern. Het is mooi om te zien hoe alles samenkomt binnen zo’n bedrijf. Dat je snapt wat jouw deel en bijdrage in het gehele proces is en leert wat een ander daar dan aan toevoegt maakt mijn werk zo leuk, uiteindelijk doen we het allemaal samen.”
Job Alert

ontvang de nieuwste vacatures