25 jaar oud en dan al de verantwoordelijkheid hebben voor voorraadbeheer van magazijnen in het buitenland, ingewikkelde operationele en tactische inventaris- en levering vraagstukken? Dit is het geval voor Hugo Marcus die in September 2018 na zijn studie Business Studies begonnen is als Supply Chain Coördinator bij Aalberts integrated piping systems.

“Wat doe ik precies? Simpel gezegd, vertaal ik onze vraag in Duitsland naar een assemblageplan voor onze locatie in Engeland. De functie is heel erg breed, je bent heel erg veel in contact met andere afdelingen binnen het bedrijf in Nederland, maar ook met onze vestigingen in Engeland en Duitsland ben ik dagelijks mee in contact. Wat ik heel erg leuk vind, je moet dingen regelen en met elkaar een plan maken met als gezamenlijke einddoel, het continue efficiënter maken van onze Supply Chain, daar gaat het uiteindelijk allemaal om.”

Wij vroegen ons af wat het werk voornamelijk zo leuk maakt voor Hugo. “Het is gewoon super dynamisch, geen dag is hetzelfde, het ene project is nog niet afgelopen of je bent alweer met het volgende bezig. En als dat even niet het geval is, kan je altijd wel opzoek gaan naar iets wat je kan gaan oppakken.”

Een van de kernwaardes van het bedrijf is ‘Be an entrepreneur’ en daar kan Hugo zich ook zeker in herkennen. “Ik heb ook periodes gehad, waarin ik dingen wat vrijer kon oppakken en als je daar op een goede manier mee omgaat kan je ook echt bewijzen wat je waard bent voor het bedrijf en kan je jezelf profileren met hetgeen waar je mee bezig bent.”

“Vraagstukken oplossen in een bepaalde tijdspanning, waar de klant uiteindelijk tevreden mee is, is wat mij de meeste voldoening geeft. Ik zou Aalberts integrated piping systems aanraden aan anderen, omdat het super dynamisch is, je kan hier echt een boost geven aan je carrière, wat te zien is in de verantwoordelijkheden de je krijgt en de grote projecten die we doen.”
Job Alert

ontvang de nieuwste vacatures